Si no ho veig, no m'ho crec !

El meu company de la UJI Rober ens ha enviat aquesta noticia ( gràcies, per cert ). Ell deu ser més optimista, jo soc gat escaldat, d'aquí el títol.


http://www.elmundo.es/sociedad/2017/05/09/591181f3268e3e612d8b459f.html

Alguns ja no som nens i per experiència sabem que les paraules se les endú el vent. Son molts els precedents i tantes vegades com s'ha dit, tantes no s'ha dut a la pràctica. Ara que escric, penso que potser ni tant sols val la pena fer-ho.

Els que creiem de veritat en l'EF ( i procurem defensar-la cada dia ) i de fa molt de temps, no creiem les paraules dels oportunistes i dels que ens donen la raó i al mateix temps  llargues en l'aplicació de mesures, o consells a altres. Quan en realitat ho tenen tot a la seva ma.

No conec, ni m'interessen les raons del ministeri per fer tal anunci. Les que venen a continuació son les meves:

http://pepefalcanar.blogspot.com.es/2013/10/situacio-de-lef-abans-i-ara.html
http://pepefalcanar.blogspot.com.es/2016/12/pisa-2016-i-ef.html
http://pepefalcanar.blogspot.com.es/2016/07/3-hores-x-setmana-per-fi.html

Si teniu temps i ganes voreu que la història registrada ( a aquest modest blog ) és remonta al curs 2005, per tant alguns ja no estem per tonteries.

PER TANT I PER SI ARRIBA ALS AUTORS DE COMUNICAT: "SI NO LO VEO, NO LO CREO"
TAMBÉ PODRIEN PRENDRE NOTA ELS QUE SI ENTENEN EL CONTINGUT COMPLET EN CATALÀ, JA QUE EN AQUEST TEMA FAN EL MES PUR I LAMENTABLE SEGUIDISME ( ni excel·lència ni punta de llança ni res de res ) "LO MISMO..."

Etiquetes de comentaris: ,