"Perdidos en Rio" / "de perdidos al rio"

Ja fa us quants dies que seguint els JJOO, pensava en quins termes es podria escriure alguna cosa en relació als jocs. Les opcions a priori eren moltes:
El tema rus ( solucionat amb la covardia o el passa la pilota a l'altre habitual ), la polèmica interna a Brasil pels jocs (  de la que no hi ha noticies, cosa estranya amb la moguda prèvia?), els nous esports olímpics o els vells esports de sempre ( que aporten uns i altres ?, o millor dit que els aporta la seva presència als JJOO ?)..
Però un article aparegut a VOZPOPULI m'ha fet decidir pel tema. Com si fos una pel·lícula ( de terror en aquest cas ). El paper que Espanya està fent i a què es degut ?

Es pot titllar de precipitat a Fermin De la Calle quan abans de la meitat dels jocs parla com ho fa, però per solidaritat amb ell ( només poden canviar el rumb 2 o 3 quixots, com ell els anomena ) i pel fet de compartir cada afirmació que fa, adjunto l'article que no te desperdici. Descriu de forma exacta l'estat de les coses i la gestió de l'esport a l'estat espanyol.

Article de Fermin De la Casa a Vozpopuli.

A més m'he permès acompanyar-lo amb una imatge de medaller ( al que també es refereix ) per tal de que tots ens fem una idea d'on estem. Això si amb optimisme i sempre mirant cap amunt.

EN FI QUE, EN ESPORT, COM EN ALTRES ASPECTES, TENIM I ESTEM A ON ENS MEREIXEM.

Ni el que escric ara ( 12.8.2016 ) és una rectificació ni vull desdir a Fermin De la Casa. Però com que el medaller evoluciona i evolucionarà i no es tracta de fer comentaris a diari ( no és una crònica ). Em sembla oportú acompanyar el text amb una cita del mestre Bielsa que, passi el que passi, deixa molt clar quin per a mi és el veritable esperit de l'article.

 

Etiquetes de comentaris: , ,