L'ENTRENAMENT

" Al bloc s'han tractat alguns dels temes més transversals de l'EF i com a tals de l'esport en general: (...) si n'hi ha un de universal de veritat no és altre que l'escalfament. "

Així començava la recent entrada de l'escalfament. Aquest mateix encapçalament em serveix pel tema de L'ENTRENAMENT. Un tema transversal i que va molt més enllà del rendiment ( i de la preparació per a la competició) sobretot si veiem l'esport amb amplitud de mires ( caldrà parlar-ne en alguna ocasió) i amb altres objectius.
Aquesta visió àmplia, no està exclosa d'una sèrie de consideracions teòriques / científiques que asseguren que sigui profitosa i segura. Aquest és l'objectiu del que es presenta, exposar els fonaments de l'entrenament i algunes normes bàsiques d'aplicació 

A la pàgina de presentacions i arxius hi ha una presentació anomenada L'ENTRENAMENT ( antiga i desfasada) i que, com ha passat amb la de l'escalfament, ha guanyat (espero) amb aquesta actualització atractiu i poder d'atracció, sense variar molt el contingut  i conservant el missatge.


L'ENTRENAMENT ( nova versió)

Etiquetes de comentaris: , ,