COPIAR ISLANDIA ?

Impossible !!! 300.000 habitants vs 7 milions, latitud extremadament diferent i cultura més extremadament diferent encara. Copiar no, però inspirar-s'hi o aprendre'n, per què no ?


 
Imatge oficial de la campanya i dades que corroboren el seu efecte. Si be no és exactament una acció relacionada amb l'EF s'hi relaciona, tampoc és exclusivament esportiva encara que la pràctica d'activitat física hi te un paper predominant.

El meu company Joan m'ho ha enviat i crec que cal fer-ne difusió, us farà pensar amb el que s'està fent aquí. Especialment en aquestes dates en que les activitats ( modestes activitats ) del PCEE del meu i d'altres centres comencen amb objectius molt similars als de YOUTH IN ICELAND.

A continuació adjunto els enllaços d'un article que parla de la iniciativa i d'un video que exposa en que consisteix el pla.

ARTICLE D'EL PAIS
CAMPANYA YOUTH IN ICELAND

Les casualitats no existeixen, a la recent entrada, ESPORT I VIATGE feia referència a la diferència cultural i de viure l'esport dels nòrdics, heus aquí una bona explicació del per què.

COM QUE EL DIAGNOSTIC O EL PUNT DE PARTIDA NO ÉS MOLT DIFERENT ( crec ) POTSER ALGUNA ACCIÓ SIMILAR PODRIA AJUDAR A MILLORAR LA SITUACIÓ.

NO FER RES JA SE SAP A ON ENS DEIXA.

Etiquetes de comentaris: , ,