LA PROPOSTA D'ENGUANY DEL PCEE.

En el marc del PCEE i de ja fa molts cursos s'elabora una proposta que te com a nucli i objectiu l'activitat física.
El fil conductor i l'objectiu de totes les activitats, tant les tradicionals com les més novedoses és apropar la pràctica esportiva a grups de població que no la tenen incorporada al seu dia a dia. Sigui quin sigui el format o la modalitat ( esportiu, poliesportiu, de lleure ... )

La proposta concreta de centre és:



La proposta d'enguany es veu reforçada per una altra iniciativa ( molt benvinguda ) el FUTBOLNET aliena al centre però que comparteix l'esperit anteriorment explicat.

En el cas d'aquesta darrera i nova proposta, poder aprofitar a parts iguals la tirada que te el futbol d'una banda i el Barça per l'altra, pot donar un bon impuls als index de pràctica esportiva.

Per tancar aquesta difusió s'aporta el document marc que regula totes aquestes accions, s'anomena PEC ( projecte esportiu de centre ). S'hi recullen algunes de les prioritats:
PROJECTE ESPORTIU DE CENTRE (PEC)

No com a novetat, ja que s'ha fet en una ocasió anterior, el dia 10 d'octubre hi haurà una campanya de promoció de l'esport femení amb l'objectiu d'apropar la pràctica a aquest grup de població molt evidentment més allunyat de la pràctica que l'altre sexe.

CAMPANYA ESPORT FEMENÍ

COM A PROMOTOR D'AQUESTES ACTIVITATS, CREC NECESSARI FER CONSTAR QUE AQUESTES SON EXCEL·LENTS MESURES, PERÒ CALDRIA ENTENDRE-LES SEMPRE COM A COMPLEMENTÀRIES A L'ACCIÓ CENTRAL I PRINCIPAL QUE NO ÉS ALTRA QUE L'EF.

Etiquetes de comentaris: , , ,