diumenge, 16 de juliol de 2017

UJI, curs d'estiu 07, 2017


L'estiu potser no és la millor època ( als temps actuals ) per fer formació, però dins del marc que ofereixen els cursos d'estiu de l'UJI  es va plantejar una formació amb aquest objectiu: 

" ... cal una vacuna. La formació dels professionals de la motricitat ( mestres, professors, monitors, entrenadors ... ) que per tant abasten a tots els practicants ( especialment infants i joves ) poden actuar com una vacuna ... "


ARTICLE COMPLET

Començament, 1r dia: presentació inauguració.


Una vegada acabat el curs cal fer algunes consideracions:
  • En primer lloc agrair a l'UJI l'aposta, la confiança fins i tot en condicions difícils.
  • Agrair també a cadascun dels participants la seva disposició i dedicació al que de cada un es va  sol·licitar. ( 25 hores de formació son moltes i tots han acomplert les expectatives ).
  • Al moment del balanç és innegable que s'esperava major participació, ara be no es podia trobar un grup més actiu, motivat i participatiu.
  • Hi ha hagut temps per a tot i pel que es desprèn de les valoracions el curs ha acomplert les expectatives, tant pels organitzadors com, i més important per als participants.
És just reconèixer que alguns, per usar la terminologia de l'article, ja venien vacunats. A altres potser se'ls ha inoculat el virus de la motricitat amb intenció. En qualsevol cas tots n'hem sortit reforçats, crec ?

Si heu participat al curs el següent document us servirà de recordatori, si no heu assistit us podeu fer una idea del que ha estat la setmana. I potser, només potser, és una forma de donar a conèixer futures accions d'aquest estil.

RESUM, RECORDATORI, MEMÒRIA DEL CURS  ( PDF)

El recull de fotografies més extens de cada una de les activitats del curs també està a disposició a aquest enllaç: 

TOTES LES FOTOGRAFIES DEL CURS 

L'UJI va enregistrar una de les intervencions, concretament la d'Esther Santos el dijous, al següent enllaç teniu disponible el reportatge resultant: 

http://www.uji.es/com/noticies/2017/07/1q/curs-7-esther-santos/ 

Fins aquí l'edició d'enguany del curs d'estiu 07, L'educació física com a recurs pedagògic.
JA ESTEU VACUNANTS, PER MOLT DE TEMPS, ALGUNS POTSER PER SEMPRE.