Com vius l’activitat física ( esport o EF ) ?



D’ençà del curs passat els alumnes de 4rt d’ESO llegeixen el llibre els valors de l’esport, a l’enllaç següent ho exposava fa un any.

http://pepefalcanar.blogspot.com.es/2016/06/llibre-els-valors-de-lesport.html 

La lectura feta, possibilita / facilita que alguns alumnes voluntàriament responguin a la pregunta, i en reconeixement faig públiques algunes reflexions i fragments.

4rt ESO. J.F.

Son menys dels que jo voldria, els que voluntàriament participen però la seva vivència de l’activitat física no em deixa indiferent i no hauria de deixar-hi a molta més gent, per això les publico.

Enguany ha estat un curs una mica especial per als alumnes de 4rt d’ESO, han estat amfitrions d’una trobada de rugbi ( ja n’he parlat ) i alguns han volgut valorar-la. Crec que és destacable el que manifesta, per a mi, per als companys i per als participants presents i futurs. Com que és una reflexió d'una vivència, concreta però vivència, crec que s'escau incloure-la.

4rt ESO. J.F.
NO DUBTEU QUE HO TINDRÉ EN COMPTE, TANT PER LA FEINA COM PEL QUE HI DIEU. AH, I SEGUIU AIXÍ OPINANT I CRITICANT SI CAL, DE FORMA CONSTRUCTIVA. GRÀCIES.






Etiquetes de comentaris: , ,