divendres, 16 de juny de 2017

Com vius l’activitat física ( esport o EF ) ?D’ençà del curs passat els alumnes de 4rt d’ESO llegeixen el llibre els valors de l’esport, a l’enllaç següent ho exposava fa un any.


La lectura feta, possibilita / facilita que alguns alumnes voluntàriament responguin a la pregunta, i en reconeixement faig públiques algunes reflexions i fragments.

4rt ESO. J.F.

  •  “ Son classes diferents plenes d’esforç, força i paciència. Cada dia aprenem coses noves , però el més important, ho poses en pràctica”.  “En definitiva, opino que l’EF s’hauria de practicar més hores dins de l’institut, ja que molts dels alumnes no fan res fora d’aquí, per ganduls”. R.C. 
  • “ Sempre l’esport ha representat un estil lúdic per mi, i des de petita he passat per diferents esports molt variats”. “ Però d’una de  les formes que més gaudeixo de l’esport és quan el faig amb amics i companys, les rialles que es comparteixen, els moments de superació col·lectiva, la cooperació i els vincles forjats per l’esport”. E.S. 
  • “Per ser una assignatura que no és igual que les altres també aprenem molt de diferents formes que per a nosaltres és més fàcil que agafant un llibre i estudiant”. J.B. 
  • “ L’escalfament també m’agrada molt. Considero que tots els membres de la classe han de fer cas al company, per tal de valorar el seu comportament. Finalment, he de dir que per a mi, l’activitat física es pot definir com: alegria, esforç, dedicació i superació”. P.S.
Son menys dels que jo voldria, els que voluntàriament participen però la seva vivència de l’activitat física no em deixa indiferent i no hauria de deixar-hi a molta més gent, per això les publico.

Enguany ha estat un curs una mica especial per als alumnes de 4rt d’ESO, han estat amfitrions d’una trobada de rugbi ( ja n’he parlat ) i alguns han volgut valorar-la. Crec que és destacable el que manifesta, per a mi, per als companys i per als participants presents i futurs. Com que és una reflexió d'una vivència, concreta però vivència, crec que s'escau incloure-la.

4rt ESO. J.F.
NO DUBTEU QUE HO TINDRÉ EN COMPTE, TANT PER LA FEINA COM PEL QUE HI DIEU. AH, I SEGUIU AIXÍ OPINANT I CRITICANT SI CAL, DE FORMA CONSTRUCTIVA. GRÀCIES.