Festa - zumba a l'institut.

Fa exactament un any reflexionava en veu alta en relació a la difícil relació: entre les festes locals ( dels bous a Alcanar, l'institut i la pràctica esportiva ).

http://pepefalcanar.blogspot.com.es/2016/05/festa-atletisme-adolescents-x.html

En el mateix context ( festiu, no rutinari, etc... ) s'ha repetit l'experiència. Enguany centrada amb una activitat d'una tipologia diferent, complementària al ja tradicional entrenament de rugbi, durant la setmana,  per preparar l'imminent trobada. L'entrenament va acollir el dijous al camp municipal de futbol a la pràctica totalitat dels convocats ( s'ha repetit l'èxit ). Enguany igual que al curs passat s'ha tractat de buscar una activitat que formi part del currículum d'EF  dels diversos cursos i que en aquestes dates i circunstàncies ha tingut un protagonisme especial i una molt bona acollida.

Masterclass final de la jornada i de la setmana.
















La combinació del format taller / classe per nivells amb la masterclass fi de festa ha tingut un bon seguiment i una magnifica acollida. Fet que demostra que una oferta atractiva i adaptada a les condicions del moment son la clau de l'èxit.


Dos moments del format taller / classe amb diferents nivells.
Les imatges ho mostren clarament: festa si, però no renyida amb el contingut: activitat aeròbica, rítmica, inclusiva, no sexista ( tot i que majoritàriament femenina, perquè negar-ho ), que requereix: atenció, coordinació i un cert punt de desinhibició.

Tot gràcies a una excel·lent professora de zumba: Nuria Juan. Com en tota activitat, les persones i no les activitats son les que aporten valor i en aquest cas ho ha fet. Gràcies. ( a Diego també per fer-ho possible ).


QUEDA TOT UN ANY PER PENSAR EL CONTINGUT DE L'EDICIÓ 2018 ( i complementar el tradicional entrenament de rugbi de 4rt d'ESO ) PER PODER REPETIR UNA EXPERIÈNCIA AMB EL MATEIX ÈXIT DELS DARRERS ANYS I TORNAR A CASAR ACTIVITAT FÍSICA I FESTA.

Etiquetes de comentaris: ,