Què esperes de l’EF ?



L’oportunitat d’aquesta entrada i la seva corresponent forma d’enquesta ve d’aquest article:  Amb quin esport escolar somien les famílies? Que com en moltes altres ocasions casualment m’ha caigut a les mans i que tot seguit enllaço.

http://www.raco.cat/index.php/ApuntsEFE/article/view/300605 

La inspiració i el motiu més profund ve de més lluny, fa una mica més de dos anys escrivia: què se li pot exigir a l’EF ? On, si ho voleu veure, em preguntava retòricament i a vegades contestava jo mateix aquesta i altres preguntes relacionades.

http://pepefalcanar.blogspot.com.es/2014/11/que-se-li-pot-exigir-leducacio-fisica.html 

Com deia al principi se’m ha acudit la forma de: no sols reflexionar, sinó preguntar i per tant poder quantificar respostes, interpretar-les i per tant extreure’n alguna conclusió.

L’enquesta que us presento tot seguit és anònima i oberta ( ja que tothom ha tingut o te experiència com a alumne d’EF, o en te o tindrà com a pare / mare d’alumne ). El sol fet de respondre ja suposa un cert interès per la temàtica, ara be amb quines expectatives ?

Aquí pots respondre l'enquesta, gràcies ! 


No és pretén fer un estudi científic, únicament en base a algunes opinions d’altres complementar/corroborar les que ja vaig expressar en el seu dia
Sols queda agrair les respostes i esperar a que siguin suficients com per poder analitzar-les, comentar-les i en un futur proper exposar els resultats en una nova entrada.


Etiquetes de comentaris: ,