dimarts, 3 de gener de 2017

Què esperes de l’EF ?L’oportunitat d’aquesta entrada i la seva corresponent forma d’enquesta ve d’aquest article:  Amb quin esport escolar somien les famílies? Que com en moltes altres ocasions casualment m’ha caigut a les mans i que tot seguit enllaço.


La inspiració i el motiu més profund ve de més lluny, fa una mica més de dos anys escrivia: què se li pot exigir a l’EF ? On, si ho voleu veure, em preguntava retòricament i a vegades contestava jo mateix aquesta i altres preguntes relacionades.


Com deia al principi se’m ha acudit la forma de: no sols reflexionar, sinó preguntar i per tant poder quantificar respostes, interpretar-les i per tant extreure’n alguna conclusió.

L’enquesta que us presento tot seguit és anònima i oberta ( ja que tothom ha tingut o te experiència com a alumne d’EF, o en te o tindrà com a pare / mare d’alumne ). El sol fet de respondre ja suposa un cert interès per la temàtica, ara be amb quines expectatives ?No és pretén fer un estudi científic, únicament en base a algunes opinions d’altres complementar/corroborar les que ja vaig expressar en el seu dia
Sols queda agrair les respostes i esperar a que siguin suficients com per poder analitzar-les, comentar-les i en un futur proper exposar els resultats en una nova entrada.