EL VALOR DE LA COL·LABORACIÓ.



Se n’ha parlat des de diversos punts de vista, l’any passat ( enllaç adjunt ) enguany i espero que en seguirem parlant, de la trobada de rugbi escolar i del valor d’aquest esport en l'educació.
1r torneig de rugbi terres del sènia 2015

El que està disponible ara és una compilació d’imatges i vídeos que donen una mesura molt més exacta enguany  ( amb explicacions incloses ) del que va passar el passat dia 27 a Ulldecona.

  2n torneig terres del sènia 2016 

Si en altres escrits s’ha lloat l’esperit del rugbi, l’objectiu de l’activitat, etc. Aquest vídeo i el seu contingut és una mostra perfecta de col·laboració a tres nivells:
Per la novetat que ha suposat  i pel salt qualitatiu que ha donat a l’activitat. S’ha d’agrair i al mateix temps animar als mitjans a seguir difonent activitats esportives diferents,  tant en la forma com en el fons,  de les que acaparen els noticiaris anomenats "esportius" ( i que marquen tant ).




 







Ha estat i serà una manera d’apropar l’EF als participants, als seus companys i a les seves famílies. I que amb els mitjans actuals podem compartir l’experiència molt més enllà.

LA COL·LABORACIÓ FA POSSIBLE I PERMETRÀ COMPARTIR EL CONEIXEMENT DE LA INICIATIVA, GRÀCIES A TOTS.

Etiquetes de comentaris: , , , ,