Contradicció i/o reconeixement ?



Aquest és el resultat de la presència en forma de pòster a la jornada del 5è Pla salut, Sitges 2015, del taller del PCEE anomenat: activitat física, salut i relació. 
  












 

Més que un reconeixement personal,  hi ha el reconeixement explícit a una iniciativa que fa 8 anys es duu a terme a l’Institut “Sòl-de-Riu”. El que s'hi va exposar ho trobareu a aquest enllaç:

https://app.box.com/s/vqpf727oza0b575pezlu6wxy7vsppzhe 
 

La motivació al redactar aquesta entrada és manifestar una certa contradicció al mateix temps que el reconeixement per part d’un estament, sanitari en aquest cas ( ja que la trobada com el seu nom indica tenia com a temàtica la sanitat).
És una sensació en doble sentit:
La contradicció: és com a poc curiós, que: l’estament sanitari de referència consideri una activitat com aquesta d’interès i la inclogui al bloc de salut pública de la jornada, i en canvi a l’àmbit educatiu aquesta hagi de tenir el seu espai en forma d'extraescolar. Semblaria coherent si se li atorga aquesta consideració, concedir-li un espai de major rellevància i major incidència al currículum.
El reconeixement: donada l’estreta relació del taller amb l’EF ( per molt diverses raons que ara no venen al cas) el reconeixement i la consideració del taller com una tasca relacionada amb la salut pública,  també indirectament la hi dona a l’EF. Aquest fet tantes vegades reclamat encara que sigui en un petit espai i fora de l’àmbit educatiu és si més no una petita satisfacció.

NO HO CREC PERÒ, VULL VEURE UN PETIT ( MOLT PETIT ) PAS, PER DOTAR A L’EF DE MÉS PES. PER PODER CONTRIBUIR MÉS I MILLOR A UNA ( QUE NO L’ÚNICA ) DE LES SEVES FUNCIONS: LA SALUT.

Etiquetes de comentaris: , ,