FER ABDOMINALS 2.

El títol fa referència a una de les primeres entrades del blog, ja que com s'hi diu és un tema recurrent i molt present a l'esport i l'EF.

Fer abdominals octubre 2013.


Fer abdominals és prou freqüent a la classe d'EF ( i ho hauria de ser més) i com en quasi totes les activitats planteja preguntes, com ?

Com que aquestes preguntes no són exclusives de l'EF sinó que poden plantejar-se en altres àmbits. He decidit adjuntar un article que dona algunes respostes.

El abdominal perfecto.

Si algú ha rebut instruccions és dessitjable ( i probable) que estiguin en sintonia amb l'article però potser hi ha alguna contradicció. Per exemple a la prova d'abdominals en 1 minut no acostumem a permetre fer flexions abbominals curtes i oferim suport sobre els peus.  Tot per una simple raó: fer controlable i comparable el resultat de la prova. Cosa que a la pràctica / entrenament no és necessaria i per tant no es fa.
Tot i que no se'n parla: isomètrics i hipopressius ( dels que parlava a la primera entrada) són opcions totalment compatibles amb els consells que es donen en aquest article.

A vegades una imatge diu molt. És el cas.




Etiquetes de comentaris: , , ,