Una experiència molt i molt aprofitable.

A un petit racó del pais ( anomenat Terres de l'Ebre), un petit grup de docents ( el grup de treball coordinat per Florenci Sales) s'està portant a terme una interessant experiència: Les classes de física a les curses de muntanya (CCMM).
Enguany s'ha dut a terme la 4ª edició, per tant és sens dubte un projecte consolidat. La qual cosa és una magnífica noticia.
Punt d'inici i final de la cursa.
Imatge des del recorregut. 


El projecte va neixer d'unir dues de les passions del seu creador: la física i les CCMM però ha seguit viu i ha progressat gràcies a la intervenció de molts altres que l'organitzen de forma impecable ( i molt responsable) i a més l'aprofiten com una eina formativa per als seus alumnes ( de cicles formatius) la qual cosa és la culminació de l'èxit.

Si voleu conèxier més d'aquesta activitat us adjunto l'enllaç de la cursa:

https://sites.google.com/a/xtec.cat/les-curses-de-muntanya-a-les-classes-de-fisica/home

Per què te valor aquest projecte, més enllà del que s'ha dit fins ara:
En una sola jornada escolar sense gairebè cap alteració horària podem oferir a l'alumnat:

Punt més alt del recorregut.
Un descans i hidratació.











SI AQUESTA MODESTA REFERÈNCIA SERVEIX PER INSPIRAR A ALTRES  A FER UN PROJECTE SEBLANT, NO SE'N PENEDIRAN. 

SI A MÉS SERVEIX D'AGRAIMENT ALS QUE DESINTERESSADAMENT L'ORGANITZEN, JA HA ESTAT ÚTIL ( en les 4 edicions són molts els meus alumnes que se'n han beneficiat i la recorden molt agradablement).

Els 20 beneficiats d'enguany !!!
EN DEFINITIVA QUAN  UNA ACTIVITAT ET DONA TANT, ÉS IMPRESCINDIBLE FER-NE DIFUSSIÓ ( aquesta és una modesta contribució).

Etiquetes de comentaris: , ,