17 mesos d'activitat,



52 entrades ( tractant temàtica diversa), 5 pàgines ( agrupant diversos tipus d’informacions). A què ve aquest resum ? Doncs a les 5000 visites rebudes, em sembla un bon moment per revisar el que s’ha fet, no per autocomplaença ( o no només per això ) i plantejar: si ha de continuar ? Per què i com ? Si s’ha de canviar el rumb ?
Per respondre totes aquestes preguntes m’he permès ( em venia de gust) fer un repàs en veu alta (públic) d’aquest temps. I per fer-lo he triat 33 imatges, que per elles mateixes defineixen el sentit del contingut del blog ( he de confessar que a vegades al veure-les a la carpeta on les guardo he tingut aquesta sensació).  A les entrades les he usat sovint com a complements dels missatges, però ara són el missatge en elles mateixes.





    


 
 
 

 

En aquest mesos s’han anat introduint canvis i modificacions, em semblen especialment importants: l’apartat de paraules clau, una guia per al visitant i un veritable resum dels temes tractats. I el poster l’EF en unes frase ( cites) que en el seu dia va ser, i segueix sent, una declaració d’intencions en relació a l’EF, i ho és també d’aquest blog.

Etiquetes de comentaris: , , , , , , ,